Συσκευές Φίλτρων

Συσκευές Φίλτρων
Προβολή
(0)

CERAMIC-1

75,00€

To Ceramic-1 αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να φιλτράρετε το νερό σας. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες , καταλαμβάνει πάρα πολύ λίγο χώρο και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design του. Αφαιρεί αποτελεσματικά δυσάρεστες οσμές, χλώριο, μικροσωματίδια, χώμα, αμίαντο και μικρόβια από το νερό σας.Aποτελείται από κέλυφος  από πολυ..

Προβολή
(0)

CHROME 1

65,00€

Το Chrome 1 αποτελεί το πλέον κομψό φίλτρο νερού για κάθε σπίτι.Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες. Σημαντικό πλεονέκτημα του είναι ότι καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί , είτε από τη δεξιά, είτε από την αριστερή πλευρά του νεροχύτη. Απομακρύνει από το νερό χώματα, ιζήματα, σκουριές, πέτρες και άλλα σωματίδια, τα ..

Προβολή
(0)

FUTURE

150,00€

Ένα φίλτρο τριών σταδίων με υψηλή ποιότητα κατασκευής και πρωτοποριακό design, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα standard ποιότητας. Eγκαθίσταται εύκολα σε οποιαδήποτε βρύση , πάνω και κάτω από το νεροχύτη και διαθέτει ένδειξη αντικατάστασης φίλτρων και  μεταλλική βαλβίδα για τον έλεγχο ροής του νερού. Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα ..

Προβολή
(0)

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ DP 10'' ΜΟΝΟ 1/2'' ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ ATLAS FILTRI ΛΕΥΚΟ

38,00€

Η συσκευασία περιέχει:συσκευή φίλτρου DPβάση με βίδεςκλειδίδύο νίπελ 1/2'' με εσωτερικό βίδωμα 1/4''Η τιμή της συσκευής δεν περιλαμβάνει ανταλλακτικό φίλτρο..

Προβολή
(0)

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ DP 10'' ΤΡΙΠΛΟ 1/2'' ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ ATLAS FILTRI ΛΕΥΚΟ

80,00€

Η συσκευασία περιέχεσυσκευή φίλτρου DPβάση με βίδεςκλειδίδύο νίπελ 1/2'' με εσωτερικό βίδωμα 1/4''Η τιμή της συσκευής δεν περιλαμβάνει ανταλλακτικά φίλτρα. Τεχνικά χαρακτηριστικάΕίσοδος/Έξοδος: 1/2"Ύψος ανταλλακτικών φίλτρων: 10"Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 8 bar (116 psi)Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 45°C (113°F)Ελάχιστη ..

Προβολή
(0)

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ (ΚΑΜΠΑΝΑ) ATLAS FILTRI ΛΕΥΚΟ

35,00€

Τοποθετείται δίπλα απο το νεροχύτη και συνδέεται σε κανονική και σε θερμομικτική βρύση με σωληνάκι και μεταλλικό διανομέα (diverter) για φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό.Τεχνικά χαρακτηριστικάΎψος συσκευής: 10''Ύψος ανταλλακτικών φίλτρων: 10''Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 5 bar (72,5 psi)Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας: 45°C (113°..

Προβολή
(0)

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ INSTAPURE F2 (F3) ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ ΧΡΩΜΕ

10,00€

Τοποθετείται εύκολα πάνω σε οποιαδήποτε βρύση. Παρεμβαίνει στο τελευταίο στάδιο ροής, πριν από την κατανάλωση, δίνοντας σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό απαλλαγμένο από μολυσμένα σωματίδια, δυσάρεστη γεύση και οσμή. Φίλτρο νερού βρύσης από την Instapure με χρωμέ κορμό και χρωμέ καπάκι.Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε:Ένα..

Προβολή
(0)

Φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2

Οι πολυστρωματικές μεμβράνες Hollow Fiber που διαθέτει αυτό το γιαπωνέζικο φίλτρο αφαιρούν αποτελεσματικά τη σκουριά, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κολοβακτηρίδια και μία μεγάλη λίστα από βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό χημικά. Διατηρεί τα απαραίτητα για τον οργανισμό μας στοιχεία και μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Η εγκατάσταση είναι α..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)